Make your own free website on Tripod.com

1993!!! Here we come!!!
Detik 12 malam 1 Januari 1993...
"18th Thoroughbred! 18th Thoroughbred! 18th Thoroughbred!!!"
"Slow, slow...macam kenal aje orang kat depan tu."
Gedebe!!! Lariiiiiiiiii.....!!!
"Aku buat baik-baik tak nak marah-marah, macam ni korang balas!!! Jangan Lari!!!
Aik??? Tadi aku kat depan, camna boleh tertinggal belakang ni?
Huh! Penat gila lari nih…
#$@%%$^%&^!!!!! Buk! Buk! Pang! Kesian Latoque...
Ahmad House buat gotong royong di pagi tahun baru?
Apa plan kome tahun ni? Ntah le…Idok le teman tau…
Alamak, faylong pulak rasa…tapi baru awal tahun…
Mana port best? Hmm…Dorm 7 la…boleh usha Form 2 lalu…
Tapi aku dengar Gedebe dengan Sam Hongue marah…
Lantok la kome….
Pikior nak ternak anak babi lagi ke tahun ni?
Ntah la…mike rase?
1993…Zoo dibuka seperti biasa… Eh, ada beruk dah buat perangai ke?
Tak lagi…tapi bising-bising tu ada la…
Eh Bob, macamana nak buat kiub ni? Gantung selimut gamaknye…
Budak-budak dorm kita ni nampak bagus aje…suruh gi kapet pergi, suruh sapu bawah katil sapu…
Tapi… "Haa…tapi apa lagi?" Tapi tak ada yang jambu la…
"Ceh, kalau nak menarik, tu dorm sebelah tu…
Wei, wei…tu aku punya tu…jangan ko kaco! Eh, kita dengan dia lain spesis…nanti kena penyakit baru tau…
Lunch time…dining hall kita yang punya…
"Lepas ni lepak 7 jom…kirik…" Ko gila apa??? Tu kiub tu kau ingat tak ada orang ke?
Don't worry…line clear….lagi pun kita gilir-gilir la…sorang usha line…. "Okay! No hal…"
Games Hours…nak buat apa ni? Hmm…swimming la… "Neno! Aku nak join swimming squad lah!"
Malam ni kita nak lepak mana? Hmm…macam biasa la…depan ko-op…sebelah Hargreaves Hall ke…
Haaa??? Lovers Lane??? Ha! Ha! Ha! Ha!
Isk…rasa nak kirik la….ngantuk gila ni….tapi mana nak kirik? Hmmm….
Kome ni tak nak masuk Kelab Seni ke…? Bukan kome ada bakat seni? Banyak faedahnye….
Buat seni batik ke…buat seni asap ke……memang senang kat sini…banyak kemudahan…
Sapa presiden? Ntah le…cuba tanya bedmate kau…
Kenique…aku nak join! Eh…Adzara pun ada….ramai betul kaum kerabat….
Tak aku sangka…ramai ada bakat terpendam rupanya…