Make your own free website on Tripod.com



Result hari tu...
MCOBA kalah 3-2...
MCOBA leading 1-0 lepas tu Erricson dapat penalti then 1-1
lepas tu second half...
Lepas second half aku kena mengadap matahari yang mencanak !!!
Diorang try dari jauh..aku tangkap...bola muntah ke atas...
Lepas tu langsung tak nampak...Dan diorang dengan selamba men tap bola tersebut...2-1

Lepas tu aku telah membuat kesilapan disebabkan rules baru yang baru diperkenalkan kat Euro 2000.
Bola member kita baling , keeper tak boleh tangkap!!!
So kenala indirect kick...mula-mula boleh tahan ...tapi tah  macam
mana tah..kelam kabut depan gol...
akhirnya diorang dapat gol jugak... then 3-1

Lepas tu...MCOBA mengganas kembali dan berjaya mendapatkan gol hasil
daripada tendangan jarak jauh oleh pemain MCOBA then 3-2

Tapi walau bagaimanapun ..
segala sudah terlambat kerana masa dah habis...

Batch kita yang main
1. Qaiser
2. Sule
3. Kude

Yang tak dapat main
1. Keng
2. Mijoe